Hogy érd el hogy a nő szeressen beléd?

By Holczheim Gergő

Nyár volt szinte perzselt a nap a forróságtól, a vágy és a vágyakozás a nap sugarait feltöltötte ragyogással, miközben Vanesszát vártam, hogy megérkezzen hozzám Balatonra.

Mi az a szerelem?- Gondolkodtam, míg utazott. Tulajdonképpen, honnan tudhatnánk ha még sosem voltunk azok, vagy lehet voltunk, de aztán jön valaki, valaki új aki elveszti az eszünk és rájövünk…. Eddig még sosem voltunk igazán szerelmesek.

Aztán megérkezett, igaz nem hintalovon, hanem vonaton, de ugyanúgy nézett ki ahogy elképzeltem. Bohókás szőke göndör fürtök, megbabonázó tekintet, mély sötétbarna őzgidás szemek és cuki pici magasság. Kussoltam……

“Aztán jön valaki, valaki új aki elveszti az eszünk és rájövünk…. Eddig még sosem voltunk igazán szerelmesek.”

Szokásomhoz híven csak arra gondoltam, hogy ez a csaj meg miafasznak utazott ennyit értem? Meg se érdemlem. De szerencsére ő beszélt és beszélt és beszélt, mígnem megérkeztünk a kertes nyaralóba.

Álomszépen kitakarítottam és bolognaival vártam. Az igyekezetemet csillogó szemekkel díjazta és láttam benne, hogy bár külsőre kurvára nem jöttem be neki, a lelkességem és az, hogy ennyire vártam levette a lábáról. Beszéltünk mindenről, kapcsolatok, utazás, hülyülések….

Figyeltem rá és cserébe nekem adta a lelkét. Talán ez volt a kulcs, talán nem, de mikor kézen ragadtam mondtam csukja be a szemét és kimentünk a füves pusztára majd mondtam feküdjön le, miközben finoman két törölközőt a földre leterítettem. Most már kinyithatod a szemed- Mondtam.

Ő megihletődött, hogy most mit szeretnék, majd a fölfelé mutattam az irányt. Ő csak nézett és ámult ahogy csillagok ragyogása betöltette az egész égboltot. Pesten ilyet nem látni……. Már nem csak a szemébe láttam a csillogást.

Tudod ha mi mind csillagok lennénk akkor is valószínűleg egymásba boltunk, mert véletlenek nincsenek és hozzád hasonló csillag az égbolton sincs. Nem tudom, hogy most hogy érezel és lehet kissé elhamarkodott, de most legszívesebben megcsókolnálak.

Ő semmit se mondott csak mosolygott és nézett. Ez volt az a nézés…… Egy csókba bent lehet a múlt, bent lehet a jövő, de ugyanúgy bent lehet a pillanat is.

A pillanat amikor benne vagy, amikor önfeledten élsz és leszarsz mindent és mindenkit csak az az adott pillanat a fontos. Akár, mint a szexnél……. Bár, ha ott érzelem nincsen előbb-utóbb sivár lesz és kikelnek a záptojások.

Hogyan érheted el, hogy egy nő beléd szeressen? Sehogy. Vagy érzi vagy nem. Te csak húr lehetsz az életében, amin vagy a legszebb dallamokat tudja megszóltatni vagy pedig nem illetek össze és ami nem megy azt nem kell erőltetni.

 

Ha tetszett megköszönjük ha megosztod 🙂

Érj el minket itt is...