Mért utálják a nők a szexet?

Legalábbis mért gondolja ezt rengeteg pasi? 

By Holczheim Gergő

Bizonyára rengeteg oka lehet ami miatt úgy érezhetitek utálnak Veletek szexelni a folyamatos taktikázás a rengeteg játszma, manipuláció, illetve a sok “bohóckodás” ami miatt úgy érezheted a barátnőd nem akar. 

Nos van egy jó hírem és egy rossz. A barátnőd valószínűleg épphogy imádja a szexet csak bepacsusodtál, mivel hallgattál a nő logikátlan énjére, ahelyett, hogy férfiként kiálltál volna magad és Ő mellette. Szóval magyarán elb***tad nem kicsit nagyon.

A jó hír (hogyha még mindig azzal a lánnyal szeretnél lenni), hogy ez teljes mértékben javítható. Javítani könnyű, DE! nem egyszerű, ahogy változni se. Hányszor fordult elő már veled, hogy valamit nagyon akartál, de visszatáncoltál? Most nincs kedvem, most leesett az első hó blabla. A változás is pontosan ugyan ilyen és egyáltalán nem probléma, ha ezek miatt az elején furának érzed magad.

Visszatérve a szexre, a nők nemhogy nem utálják, hanem imádják (bár van olyan konzervatív lány/nő aki a szülői neveltetés vagy egyéb környezeti ártalmak miatt nem szívta magába a “fenevad bélyegét” és konkrétan tűzzel vassal kergetheted akkor se fog veled lefeküdni, de egyrészt ebből van kevesebb másrészt később 40-50 évesen kifogja élni a vágyait a bűvös 18-28 éves fiúk körében.)

 

“Ha tehetnék egész nap csinálnák annyira imádják a f­***t és azt, ahogy rajtad lovagolhatnak. Nincs is annál jobb érzése a nőnek mikor szőröstől-bőröstől Neked adhatja magát. “

Mikor azt érezheti fehér a karácsonyt….. hullámzó kéjt. Száz csillagfény repked a pocijába mikor megkíván.  Szóval légy férfi és olvass sok Cosmopolitant, abból sok mindent megtudhatsz a női lélek rejtelmeiről……

 

Ha tetszett ismerj meg...