Mért nehezebb a nőnek párt találni?

By Holczheim Gergő

Sokunkban felmerülhet az a téves gondolat, hogy a nő otthon ül és hűűű de jó neki, ugyanis, ha regisztrál Tinder/Badoo meg miegymásra akkor ezrével kapja a leveleket, sőt, ha úgy adódik nekik szexelni is jóval könnyebb……..

Ez természetesen igaz hiszen, ha egy nő ki van éhezve akkor elég csak elhinteni pár félre nem érthető szót és máris lesz egy srác, aki örömmel él a lehetőséggel… 

Viszont, ha egy nő komoly kapcsolatra vágyik (és a legtöbben bármilyen furcsa erre vágynak, amibe nyilván a minőségi rá hangolódás és szex is benne van) akkor már ugyanilyen nehéz… hanem nehezebb a nőnek egy normális férfit találni. Olyan párt, akivel van közös terv, közös érdeklődés, tartalmas beszélgetések.

Csak gondolj bele mért nem lehet egyszerű a nőknek sem. Gondold el ők mit élhetnek át nap, mint nap. Ha ők dönthetnék el kivel, mikor hogyan ismerkednek akkor rögtön megbélyegezné őket a társadalom. Ha elmennek valahova akár bulizni akkor biztosan találkoznak olyan pasikkal, akiket a hátuk közepére se kívánnak és nem dönthetik el, mikor akarnak ismerkedni és mikor nem. Én szó szerint a jégkirálynő helyett is jégkirálynő lennék és szórnám a tüzes poklot a szememmel, ha egy nem kívánatos srác hozzám érne vagy közeledne felém. Amellett meg utálnám a folyamatos kb. mindig azonos leszólításokat…. Meghívhatlak egy italra? Blabla. Egyértelmű lenne számomra, hogy csak az is azt akarja és persze az elején biztos jól érezném magam ebbe a szerepbe, de mikor jönne a 20. majd a 100. és mindenki mintha összebeszélt volna, mert ugyanazt a szöveget mondja…. akkor gondolnám azt, hogy jézusom mért születtem én nőnek. Mit vétetettem? Aztán ha meg elküldeném őket nyilván én lennék a gonosz hárpia.

 

“persze csodálkozunk mért olyan elérhetetlen a szexi lány és mért nyelt sárkánytüzet a csúnyább. Talán azért, mert mi tettük olyanná őket amilyenek”

Biztosan nem lehet kellemes megélni pasiként se, ha úgymond külsőd alapján nem jössz be a nőnek. Bár eddig sokan nem tettük fel a kérdést…. Mi pasik mi alapján választunk? Nekünk általában mi az az egy dolog miáltal lesz kapcsolat vagy nem? Pontosan. A külső alapján. Míg a nőknek csak egy szelet a tortából, nekünk ez a mindenünk. Aztán persze csodálkozunk mért olyan elérhetetlen a szexi lány és mért nyelt sárkánytüzet a csúnyább. Talán azért, mert mi tettük olyanná őket amilyenek. Biztosan kellemes lehet annak a lánynak, aki tudja magáról, hogy nem annyira szép és az a rondább pasi is kizárólag azért megy oda hozzá, mert kénytelen lejjebb adni az igényeit. Ezután persze gondolkozhatsz, mért jön azzal a dumával a barátnőd ugye nekem nem nagy a seggem? (vigyázz csapda).

A női oldal se könnyebb csak más. Mivel pasiként nem éled meg nem tudhatod mennyire, de mennyire törékenyek tudnak lenni a nők. Főleg azok, akikről nem jutna eszedbe. Ha te is kizárólag a külső alapjára mész akkor mindenképp érdemes önvizsgálatot tartanod és más értékeket is észrevenni a nőkbe. Persze ez nem azt jelenti, hogy ronda nőkkel ismerkedj, de ne csak a külső alapján hozz ítéletet.

Nőként megélni a nőt egy feminista korszakba sokkal
nehezebb, hiszen a férfiakból nemhogy hiány van, hanem ez csak rosszabb lesz. Lassan a nők kénytelenek leszenek nőkkel ismerkedni, mert bennük több lesz a férfiasság, mint némely pasiba.

Fedezz fel minket...