Férfiest
Új Év, Új Lehetőség // 2020.02.20.

Hogyan találd meg önmagad és válj olyan férfivé, akire a nők és az üzleti világ is felfigyeljen?

nap
óra
perc
másodperc

Lehetőség....

Lehet sok küzdelem és viszontagság volt az életedbe és ezt a magad mögött keletkezett űrt szeretnéd kipótolni. Lehet több éves kapcsolatból kilépve érezheted azt, hogy már a nők még válogatósabbak lettek, illetve írhatsz rájuk bármit rád se hederítenek.

Érezheted azt is, hogy mikor már a több hónapos esetleg éves sikertelen párkeresésnél úgy vagy feladod, veszel egy házikedvencet és vele éled le az életed………..

Átérzem ilyen úgy felkelni, hogy már érzed az egyedüllétet miközben nem érzed a kiutat, ráírsz több lányra és minden nő elküld a fenébe aki meg visszaír az azt írja: Bocsi, de van barátom. Átéltem ezeket és átérzem a súlyt, ami most nyomaszt……….

Előadó

Holczheim Gergő a férfiest megálmodója

Hozd ki a legjobbat önmagadból...

Kapcsolatom a nőkkel mindig is nehézkes volt. Emlékszem én voltam az egyetlen fiú akit általánosba és gimnáziumban, de még az egyetemi évei alatt is az összes nő kikosarazta. Mindig görcsös és frusztrált voltam, ha nőkkel volt dolgom és gyáva is, mert facebookon, online társkeresőkön adtam a szépet, miközben belül egy csődtömegnek éreztem magam, annak, aki nem fogadja el magát és állandóan megfelelési vágya van, illetve önös érdekek hajtják. Nyilván a nőknek sokkal jobb a szűrési képességük, mint a férfiaknak és azonnal megérzik, ha „baj” van. 

Erre és sok más dolgokra szeretnék rá világítani, hogy örömtelibb Új Éved legyen…..

Helyszín:

Novotel, Székesfehérvár
Ady Endre u. 19.

Időpont:

2020. 02. 20. 19:00-20:00

Az előadásban csak gyakorlati tudást fogsz kapni, így füzetet és tollat mindenképpen hozz magaddal! Olyan információt és tudást fogok átadni, ami az egész kapcsolatod át fogja transzformálni. Ha nőként érdeklődsz az esemény iránt, Neked is hasznos lehet, hiszen a férfiak „küzdelemét” „füllentéseit” stb. több ízben megtapasztalhatod, hogy mit mért csinálnak és hogyan hidaljátok át együtt a szakadékot….

Holczheim Gergő

Adakozás

Amennyiben az előadásból profit keletkezik, úgy a megtermelt haszon 10%-ából adományozunk.

Bankkártyás fizetés

Fizetni bankkártyával, illetve PayPal fizetéssel is tudsz. Az OTP SimplePay oldalára irányítunk miután leadtad a megrendelésedet amennyiben a bankkártyás fizetést választottad. Ha A Bankkártya PayPal opcióra váltasz, a PayPal felületén fogod tudni rendezni a számlát.

Számlázás

Fizetésedet elektronikus formátumba az általad beírt e-mail címre fogod megkapni. Kérlek nézd át az adatok helyességét!

Garancia

Ha az előadáson elhangzottakat nem sikerül beépítened az életedbe vagy úgy érzed számodra semmilyen pozitív hatással nem volt az esemény, úgy kérdés nélkül visszafizetjük az előadás árát!

Elakadtál?

Bármilyen felmerülő kérdésre szívesen válaszolunk! E-mail címünk: info@csabitas.info